lördag 21 januari 2017

Fredag kvällen

Revyn var så där. Visst var det väl några roliga sketcher och bra
text på sångerna. Men skratt så tårarna sprutade, uteblev. Men
maten säger jag bara. Den var helt fantastisk. Vi var på La Copita.
Jag och två till tog "spansk afton", dvs en massa tapas som kocken
satte ihop. Och vi var helt lyriska. Det var både snyggt upplagt och
supergott. Så på det hela är jag mycket nöjd med fredag kvällen.

KVÄLLENS TAPAS
*Smörstekt grön sparris med caesardressing, parmesan och knaperstekt 
bacon 
*Gratinerad getost med tryffelhonung
*Friterad potatis gratinerad med alioli och tomatsås med sting.
*Kroketter med Ibericoskinka, mormors kärlek och Manchego
*Baconlindade dadlar med balsamicoglace
*Marinerade Gordaloliver.
*Rostat vitlöksbröd
*Tunt skivad oxfilé från Dalsjöfors kött. Serveras med rostade pinjenötter, 
rödlök, pesto & hyvlad parmesan












2 kommentarer:

  1. Kul att få komma ut och äta gott med vänner. Då kan man överleva en halvkul Revy! =)

    KRAM Anna

    SvaraRadera
  2. Så härligt det låter, den maten hade inte varit fel.
    Ha en bra vecka!
    Kram Birgitta

    SvaraRadera