torsdag 22 maj 2014

Räk och laxkryssning

Vilken mysig resa jag var på igår. Räk och laxkryss
ombord på M/S S:t Erik i Göteborgs skärgård.
Med sol och 25 grader varmt och med massor av
läckerheter att äta. Nästan för bra för att vara sant.
Jag njöt i fulla drag. Lite av vad som fanns på
buffébordet:  räkor med dillmajonäs och aioli, rökta
räkor med chipotleaioli, kallrökt lax med hovmästarsås,
varmrökt lax, sotad gravad lax, whiskeygravad lax,
Dahlqvist fiskpaté, fyra sorters sillar (här fastnade jag
för en svartvinbärssill), rökt makrillfilé, skagenröra,
ägghalvor med romcréme, lax och ädelostpaj, Dahlqvist
tonfiskröra, krämig potatissallad med pepparrot, ört och
vitlökskokta musslor, västerbottenpaj och lite till.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar