lördag 1 mars 2014

Pulled pork

Gillar ni pulled pork? Det gör jag. Mums vad gott
det är. Hur brukar ni göra det? Vi gör det väldigt lätt
för oss. Vi använder oss av Sweet Baby Ray´s hickory-
sås (en hel flaska), gul och vit lök över en hel bit fläskkarre.
Sen får det stå och gotta sig i ugnen i 5-6 timmar på
125 grader. Till det har vi grönsaker, kan bli lite olika.
Men picklad rödlök är nästan ett måste, så det får man göra
dagen innan så den får stå till sig lite. Sen toppar vi det med
mera hickorysås och en blandning av mosad fetaost i
turkisk yoghurt. Mumsfilibaba!

 
 
 
 
 

2 kommentarer:

  1. Älskar själv pulled pork och äter det nästan varje vecka. Vi fastnade så för det att vi köpte en crock pot-gryta. Väl investerade pengar måste jag säga. Den används flitigt, inte bara till pulled pork utan vanliga gryter, soppor mm.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Anders för tipset. Ska kolla in en sån gryta :)

      Radera